Åbningstider: Man-lørdag: 11.00-21.30  &  Søndag: Lukket    •    89 41 20 20

 

Om Luna


Essensen af Luna er lækre, smagfulde italienske retter tilberedt fra bunden efter enkle, traditionelle opskrifter.

Hemmeligheden bag den kulinariske oplevelse er, at alt er hjemmelavet, altid med de allerbedste og nøje udvalgte råvarer, som vi køber lokalt – med undtagelse af særlige italienske specialiteter, blandt andet ægte parmaskinke og udsøgte oste fra forskellige regioner.

Fiskeretterne varierer dagligt med årstidens friskfangede fisk leveret fra vores lokale fiskehandler. Og vi kan altid friste med spændende fisk på menuen. Lad dig overraske, lad dine sanser og din gode smag vælge. Vi lover dig et måltid tilberedt med passion og serveret med stolthed.

God mad tager tid at lave – på Luna serverer vi hjemmelavet friskbagt brød, når maden er bestilt, så ventetiden bliver lidt mere hyggelig.

Lunas stilrene og moderne indretning danner en elegant, rolig og perfekt ramme for at spise ude, hvad enten det er privat eller business.

Buon appetito
Det siger kunderne om os

  • Endelig har Randers fået en kvalitetsbevidst restaurant med friske og lækre råvarer. Dejlige omgivelser, både ude og inde. En service og et fantastisk personale ud over det sædvanelige. Vi vender stærkt tilbage. TAK for en god oplevelse.

  • Lækker, ægte og veltilsmagt italiensk mad der ikke kan sammenlignes med andre caféer og restauranter i Randers. Hyggelige udendørs siddepladser, søde og servicemindede tjenere, afslappet attitude. Priserne er meget fair og menukortet indbydende! Ny stamrestaurant er fundet.

  • Tak for en fantastisk aften med virkelig lækkert mad, varme omgivelser og dygtige engagerede opmærksomme tjenere. Vores første gang på Luna bliver i hvert fald ikke vores sidste.

  • Super LÆKKER mad... Skønne hyggelige lokaler og sødt personale.. Kommer HELT sikkert snart igen.

  • Absolutely one of the best italian restaurants I've visited in Denmark.Excellent service and six Stars for the staff.

demo